Hold 1 - kan løbe 5 km. på max 20 min.

Vi er en gruppe løbere under Køge Atletik & Motion, der træner seriøst mod fælles og individuelle sportslige mål. Der løbes fra 3.000m til Marathon. Målet er at specialisere sig i given distance og opnå bedst mulig resultat. Forudsætninger: Først og fremmest er det vigtigt man føler sig godt tilpas på holdet. Træningen bliver planlagt, så der er plads til en hvis spredning.

 Som tommelfingerregel skal man kunne løbe 5 km på under 20 minutter og være indstillet på at træne minimum 40 km pr uge og 4 pas pr uge. Vi har 2-4 fælles træningsdage, tirsdag 17:30 (obligatorisk), torsdag 17:30, lørdag 9:00 og søndag 9:00. Det er individuelt hvilke løb man deltager i. I løbet af året vælger vi løb ud som vi træner mod. 

Relevante løb kunne være vinterens cross turneringer, DAF løb, sommerens tracksturnering, enkelte motionsløb og DM. Træningen varieres og der føres træningsdagbog for løbende evaluering. Vi bruger facebook og “Den sorte kalender” til formidling af træning og til eventuelt dagbog.

Målet er ikke kun træning men at formidle træning og lære værdien af enkelte træningspas, lære at periodisere træning til peak for bedst muligt resultat. Det er et krav at man har klubsinglet, armbåndsur med stopur eller løbeur til banetræning. Spørg gerne træneren først med hensyn til udstyr.

Der er krav om, at man tager ansvar i fælles regi og selv aktivt søger information om stævner træning osv. Det forventes man bakker op om, ikke kun sine egne mål, men også resten af teamets. Hvis det tiltaler dig at træne hårdt og målrettet indenfor de længere løbedistancer, er du velkommen på hold 1.

 

Mødested: Køge Atletik & Motions klubhus i Køge Tennis Klub, Ved Stadion 12, 4600 Køge.

 

Her kan du tilmelde dig hold 1

Tilmelding til hold 1