I Køge Atletik har vi en række tilbud, som du kan gøre brug af som medlem - udover den sædvanlige træning.

 

Vi har et sprit nyt styrketræningslokale, som man frit kan benytte i alle ugens timer. Her findes både maskiner og masser af frie vægte. For at få adgang til lokalet skal man kontakte formanden, som stiller nøglebrik til rådighed. Hvis man er uerfaren i et styrkelokale, men ønsker at komme i gang, tilbyder vi en introduktion og et træningsprogram. Dette skal man også kontakte formanden om.

 

Hver søndag efter søndagstræningen samles man og drikker kaffe i godt selskab i cafeteriet i klubhuset. 1. søndag i måneden bliver der serveret brød til kaffen. Denne tradition har vi haft i mange år i klubben.

 

-Indendørstræning for alle om mandagen i vinterhalvåret. Fra efterårsferien og frem til påske tilbydes indendørstræning bestående af styrke, smidighed, udstrækning og masser af motion til glad musik leveret af instruktører fra Hjertefitness. Træningen foregår på Ellemarkskolen.

 

2 gange årligt tilbydes yogahold – varighed 10-12 uger pr. sæson. Et hold forår og et hold efterår. Der er en lille egenbetaling for denne aktivitet, og der bliver sendt mails ud, når man skal tilmelde sig. Yoga finder sted på 1. sal i klubhuset.

 

Årlig klubfest for alle klubbens medlemmer. Afholdes i  januar måned i et festlokale ude i byen. Som medlem er der en beskeden egenbetaling. Klubben yder et større tilskud til denne begivenhed, der byder på spisning, underholdning, levende musik og uddeling af præmier og pokaler i forbindelse med det forgangne år.

 

Løbeafdelingen tilbyder udover den almindelige træning foredragsaftener, pizzaaftener, juleløb og klubbetalte motionsløb som eksempelvis  Sydkystløbet. Herudover masser af socialt samvær.

 

Alle stævner under Dansk Atletik samt danske mesterskaber betales af klubben.

Klik og redigér. Indsæt din tekst her....