CHAMPAGNEGALOPPEN 2022

Fuld champagne på galoppen i år

 

Dørene til tilmeldingen til dette års Champagnegalop er slået op. Adgangen til billetter sker efter "først til mølle princip".

Når Champagnegaloppen skydes i gang på årets sidste dag, kan Køge Atletik & Motion også med glæde se tilbage på året der gik. I året har foreningen fejret sin eksistens og virke gennem 125 år. Og foreningen ændrede sit navn i 2022 fra Køge Atletik til Køge Atletik & Motion

Forventningen er at se så mange løbere som muligt gennemfører enten 5 eller 10 km ruten inden nytåret bliver skudt ind og arrangørerne har gode grunde til at have ambitioner om et fuldt tegnet program.

Som alle andre idrætsarrangementer var løbsdeltagelsen i 2021 påvirket af pandemien. Sidste år ventede mange til sidste øjeblik med tilmeldingen for at se pandemien an. Det billede forventer arrangørerne ikke i år.

Køge i bevægelse

Det startede for 125 år siden med dannelsen af Køge Gymnastikforening. En forening, der siden forgrenede sig til alle de andre idrætsforeninger vi kender i Køge i dag så som fodbold, cricket mm. I 1907 blev foreningen medlem af Sjællands atletikforbund, hvor ved atletikken blomstrede.

Nu 125 år efter sin dannelse fylder motionisterne mere og mere i foreningen, hvorfor det er blevet indskrevet i foreningens nye navn - Køge Atletik & Motion.

Og netop Champagnegaloppen indskriver sig i denne historie. En begivenhed i Køge hvor bevægelse som motion bliver fejret hvert år.

Gratis optakt til løbet

For Køge Atletik & Motion er Champagnegaloppen både en mulighed for at vise at alle kan deltage i løb og at det er forbundet med sjov at løbe.

Som optakt til løbet tilbyder Køge Atletik & Motion derfor gratis træning for tilmeldte hver tirsdag og torsdag kl. 17.30 fra klubhuset ved tennisbanerne i november og december måned. Og som noget nyt i år vil træningstimerne blive krydret med et ”løbe”-emne, forestået af Køge Atletik & Motion´s erfarne løbere.

Køge Atletik & Motion løber sammen i forskellige grupper alt afhængig af dit niveau. Så vær ikke bekymret for at der ikke er en gruppe der passer til netop dit tempo. Mød op og giv dig til kende så vil du kunne løbe med.

Selvom løb generelt er forbundet med individualitet, er det for Køge Atletik vigtigt at betone det sociale og at løbe som en gruppe.

Opbakning

Det er ikke mindst støtten fra de mange sponsorer, der gør arrangementet muligt. Både de kontante bidrag fra guld og sølvsponsorer men også de sponsorer, der bidrager til gavebordet, er de virksomheder, der gør festen til virkelighed.

Internt i Køge Atletik & Motion møder arrangementet en uvurderlig opbakning fra den lille hær af frivillige, der hvert år gør arrangementet praktisk muligt.

Tilmelding

Vær ikke for sen med at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads.

For voksne koster det kr. 150,- at deltage. Børn under 15 år kr. 60,-. Hertil tilmeldingsgebyr kr. 15,-.

Tilmelding på: https://www.sportstiming.dk/event/10144

Optakt og løbende information: https://www.facebook.com/champagnegaloppen