CHAMPAGNEGALOPPEN 2023

Den rene Champagnegalop

Efter et par år hvor det årlige løb nytårsaftensdag også har indeholdt fejringer af jubilæer er dette års løb alene fejring af nytåret.

Og som sædvanen tro ved at løbe enten 5 eller 10 km med start fra Køge Stadion til tonerne af H.C. Lumbys Champagnegalop.

Tilmeldingerne strømmer ind allerede. Der er loft på antallet af deltagere. Adgangen til billetter sker efter "først til mølle princip".

Alle årene har mange deltagere været fantasifuldt udklædt og arrangørerne håber at netop det festlige element kommer til at præge løbet ekstra i år.

Sidste år kunne løbet melde udsolgt og arrangørerne har derfor gode grunde til at have ambitioner om et fuldt tegnet program.

Køge i bevægelse

Med jubilæer for både Køge Atletik & Motion og for Champagnegaloppen de forrige år har løbet indskrevet sig som en tradition i Køge. En begivenhed i Køge hvor bevægelse i form af motion bliver fejret hvert år.

Løb og fest går fint hånd i hånd i dette arrangement. Dedikerede løbere blander sig med familier, børn og ældre. Sammen kan de efter løbet skåle nytåret ind med et glas bobler. Både børn og voksne bliver tilbudt bobler, kransekage, vand og frugt.

Gratis optakt til løbet

For Køge Atletik & Motion er Champagnegaloppen både en mulighed for at vise at alle kan deltage i løb, og at det er forbundet med sjov at løbe.

Som optakt til løbet tilbyder Køge Atletik & Motion derfor gratis træning for tilmeldte hver tirsdag og torsdag kl. 17.30 fra klubhuset ved tennisbanerne i november og december måned.

Køge Atletik & Motion løber i forskellige grupper alt afhængig af dit niveau. Så vær ikke bekymret for, at der ikke er en gruppe der passer til netop dit tempo. Mød op og giv dig til kende så vil du kunne løbe med.

Selvom løb generelt er forbundet med individualitet, er det for Køge Atletik & Motion vigtigt at betone det sociale i at løbe som en gruppe.

Opbakning

Det er ikke mindst støtten fra de mange sponsorer, der gør arrangementet muligt. Både de kontante bidrag fra Guld- og Sølvsponsorer, sponsorer, der bidrager til gavebordet samt den sponsorerede forplejning til løbere og hjælpere. Det er takket være de virksomheder, at festen bliver til virkelighed.

Internt i Køge Atletik & Motion møder arrangementet en uvurderlig opbakning fra den lille hær af frivillige, der hvert år gør arrangementet praktisk muligt.

Tilmelding

Vær ikke for sen med at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads.

For voksne koster det kr. 150,- at deltage. Børn under 15 år kr. 60,-. Hertil tilmeldingsgebyr kr. 15,-.

Tilmelding på: https://www.sportstiming.dk/event/12727

Optakt og løbende information: https://www.facebook.com/champagnegaloppen