CHAMPAGNEGALOPPEN 2021


Nytårsløb i Køge - 25 år

Lige som vi glæder os til at startskuddet skal lyde fra stadion på årets sidste dag, glæder vi os også over at kunne se frem til et 25-års jubilæum for nytårsløbet Champagnegaloppen.

En tradition

Champagnegaloppen har indskrevet sig som en tradition i Køge. En tradition hvor garvede løbere, motionister og ikke mindst børnefamilier samles i et folkeligt arrangement for at løbe året af.

Og traditionen tro med lodtrækningsgaver, kransekage og champagne efter løbet.

Løbet er det eneste større arrangement d. 31.12 på Sjælland og Køge Atletik er stolte over at kunne tilbyde et arrangement, der tiltrækker sig opmærksomhed fra andre klubber på Sjælland og altså dermed være en tradition, der strækker sig ud over Køge.

Da løbet startede op i 1996, deltog 67 løbere. I 2019 var det tilladte loft på max 750 løbere nået.

Løbet vil blive skudt i gang af veteraner fra 25 år siden til musikken af H.C. Lumbyes Champagnegalop.

Gratis træning som optakt til løbet

Som optakt til jubilæumsløbet tilbyder Køge Atletik gratis træning for tilmeldte hver tirsdag og torsdag kl. 17.30 fra klubhuset ved tennisbanerne i november og december måned.

 

Vi løber sammen i forskellige grupper alt afhængig af dit niveau. Så vær ikke bekymret for at der ikke er en gruppe der passer til netop dit tempo. Mød op og giv dig til kende så vil du kunne løbe med. Læs mere om holdene på forsiden https://www.koegeatletik.dk/.

 

Praktiske informationer

For voksne koster det kr. 135,- at deltage. Børn kr. 60,-. Hertil tilmeldingsgebyr kr. 15,-.

Starten er på Køge Atletikstadion d. 31.12.2021 kl. 11. Ruten går primært på stierne omkring stadion og der er tidtagning med chip.

Tilmelding på: https://www.sportstiming.dk/event/7355

Optakt og løbende information: https://www.facebook.com/champagnegaloppen

 

Vel mødt!